belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Munkatársak

 

Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet a képzésekkel kapcsolatban: 

MOKK Oktatási csoport

email: kepzes.mokk@skanzen.hu 

Telefon: 30/272 0890

 

 

MÚZEUMI ÉS KÖNYVTÁRI FEJLESZTÉSEK MINDENKINEK CÍMŰ PROJEKT és HAZAI FELADATOK:

Zádor Viktória

Oktatási csoport

Oktatási csoportvezető/Head of Education Programme

zador.viktoria@skanzen.hu

+36 30 411 4933

Andragógusként végeztem az ELTE PPK-n, több mint 10 éve dolgozom felnőttképzési területen. Munkám során lehetőségem van részt venni a múzeumi szakembereknek és a pedagógusoknak szóló szakmai továbbképzések tervezésében, kidolgozásában, előkészítésében és lebonyolításában is. Kedvelem a kreativitást igénylő feladatokat. Szeretem a múzeumi környezetet mint munkahelyet, de szabadidőmben is gyakran járunk múzeumba a családommal.

 

Kertész Lilla

Képzések

E-learning oktatásszervező / E-learning Programme Organizer

kertesz.lilla@skanzen.hu

+36 30 322 3673

Mérnökinformatikusként végeztem, jelenleg e-learning oktatásszervezőként dolgozom. Munkám során igyekszem a már megszerzett tudásomat, tapasztalataimat beépíteni az e-learning rendszer fejlesztésébe, egyéb felmerülő informatikai feldatokba. Szabadidőmben kirándulok és utazom.

Feladatok: online jelentkezések kezelése, indikátorok kezelése, képzések aktualizálása a honlapon, adminisztrációs rendszer felügyelete, tanúsítványok kiállítása, e-learning felület karbantartása.

 

Sóber Anett

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

sober.anett@skanzen.hu

+36 30 322 4243

Andragógusként egyik fő célom, hogy hozzájáruljak a felnőttek művelődéséhez és fejlődéséhez kreatív, élménydús módon. Szeretek részese lenni a tanulási folyamatnak is, amikor mindenki tanul valamit a másiktól. Szabadidőmben is sok időt töltök múzeumokban és rengeteget kirándulunk a családdal.

Feladatok: képzések szervezése és bonyolítása, résztvevőkkel és oktatókkal kapcsolattartás, adminisztráció.

 

Boróczki Beáta

 Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

boroczki.beata@skanzen.hu

+36 30 523 9427

Környezeti eljárástechnikai mérnökként végeztem tanulmányaimat. A mérnöki precizitást igyekszem hasznosítani oktatásszervezőként, a múzeumi szakemberek képzésének teljes területén.  Az ismeretátadás-ismeretszerzés, a fejlődés folyamatában való részvétel inspirálja mindennapjaimat. Szabadidőmet a családommal gyakran a természetben töltöm, szívesen járunk múzeumokba, koncertekre, sokat utazgatunk. 

Feladatok: felnőttképzések szervezése, teljes lebonyolítása, oktatási segédanyagok összeállítása, projektmenedzsment feladatok

 

Csabán Tímea

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

csaban.timea@skanzen.hu
 
+36 70 456 9287

A szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán olasz és pedagógia szakon végzett, majd az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán okleveles andragógus diplomát szerzett. Jelenleg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ munkatársa oktatásszervező pozícióban.

Feladatok: képzések szervezése és bonyolítása, résztvevőkkel és oktatókkal kapcsolattartás, adminisztráció.

 

Stiegler Mónika

 Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

stiegler.monika@skanzen.hu

+36 30 322 5959

Feladatok: pénzügyek intézése, szolgáltatókkal kapcsolatos adminisztráció

 

 

Pifkó Szeréna

Képzések

Oktatási asszisztens / Education Assistant

pifko.szerena@skanzen.hu

+36 30 271 9531

Művelődésszervezőként végeztem tanulmányaimat, jelenleg oktatási asszisztensként dolgozom, mely az adminisztratív teendők mellett, lehetőséget ad más munkakörökbe való betekintésre, besegítésre is. Szabadidőmben kultúrális bloggerként tevékenykedem, színházba, koncertekre járok.

Feladatok: szolgáltatások megrendelése, nyilvántartások vezetés, oktatásszervezés támogatása

 

Szikla Fruzsina

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

szikla.fruzsina@skanzen.hu

+36 20 417 0345

Idegenforgalmi és szálloda szakán Ökoturizmus szakirányon közgazdász, valamint kézi könyvkötő és pedagógus asszisztens végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően az élet több területére van rálátásom.Jelenleg oktatásszervezőként dolgozom, mely lehetőséget ad más munkakörökbe való betekintésre. Szabadidőmben foglalkoztatott az egészség, a természet és a környezettudat.

Feladatok: oktatásszervezés támogatása, képzések szervezése és bonyolítása, résztvevőkkel és oktatókkal kapcsolattartás, adminisztráció.

 
 
 
 
 
Kérdés esetén keresse az oktatási csoport munkatársait!