belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Gyűjteménymenedzsment (GYM30T)

Frontszemélyzeti képzés - a kulturális intézmények látogatóbarát szolgáltatásainak fejlesztéséhez (FSZK30T)  Időpont, helyszín: 2020.05.11-14. - Szentendre

          Jelentkezési határidő: 2020.04.11.

          Jelentkezési lap kitöltése: ITT

 Múzeumi digitális technológiák az oktatás és az élethosszig tartó tanulás szolgálatában (MDT90B) A képzés nem akkreditált

Frontszemélyzeti képzés - a kulturális intézmények látogatóbarát szolgáltatásainak fejlesztéséhez (FSZK30T) Óraszám: 30 óra

Frontszemélyzeti képzés - a kulturális intézmények látogatóbarát szolgáltatásainak fejlesztéséhez (FSZK30T) Képzési forma: tantermi

Frontszemélyzeti képzés - a kulturális intézmények látogatóbarát szolgáltatásainak fejlesztéséhez (FSZK30T) Csoportlétszám: 15 fő

Frontszemélyzeti képzés - a kulturális intézmények látogatóbarát szolgáltatásainak fejlesztéséhez (FSZK30T) Kiknek ajánljuk: felsőfokú végzettségű múzeumi munkatársak

 

A jelentkezéseket belső elbírálási folyamat során rangsoroljuk, melynek eredményéről minden jelentkezőt írásban kiértesítünk.

 

A képzés haszna:

Képzési tematika:

 

A képzés teljesítésének feltétele:

részvétel a tantermi órák 90%-án, a képzés végén prezentáció bemutatása

 

A képzés ára: 

60.000,- Ft/ fő 

 

A képzés tartalmazza:

a képzés sikeres elvégzését igazoló tanúsítványt

 

További információ:

MOKK oktatási csoport
30 272 0890  
kepzes.mokk@skanzen.hu 

Minőségbiztosítási eredmények

Turnus I. 

Időpont: 2019.04.23-26.

Helyszín: 2000 Szentendre, Sztaravodai út 75. 

 

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak?

4,4

Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk?

4,2

Milyen volt a továbbképzés gyakorlati hasznosságának megítélése?

4,2

Teljesíthetők voltak-e a továbbképzés előírt követelményei?

4,4

Megfelelő volt-e az ismeretek ellenőrzésének módja?

4,4

Hogyan ítéli meg az oktatók munkáját, szaktudását?

4,6

Megfelelőek voltak-e a tárgyi feltételek (általános feltételek, eszközök, segédletek)?

4,8

Mennyire voltak megfelelőek az alkalmazott oktatási módszerek?

4,4

Megfelelő volt-e a továbbképzés szervezettsége?

4,6