belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Események

VASÁRNAP

17

NOVEMBER

HÉTFŐ

18

NOVEMBER

KEDD

19

NOVEMBER

SZERDA

20

NOVEMBER

CSÜTÖRTÖK

21

NOVEMBER

PÉNTEK

22

NOVEMBER

SZOMBAT

23

NOVEMBER

VASÁRNAP

24

NOVEMBER

HÉTFŐ

25

NOVEMBER

KEDD

26

NOVEMBER

SZERDA

27

NOVEMBER

A múzeumokat is várják a Kolozsvári Magyar Napokra
A múzeumokat is várják a Kolozsvári Magyar Napokra

Kategóriák:fesztivál

Helyszín: Kolozsvár

Regisztráció:a regisztrációs időszak végetért!

KEZDÉS
AUGUSZTUS
HÉTFŐ
19
BEFEJEZÉS
AUGUSZTUS
VASÁRNAP
25

Június 25-ig várja a múzeumok jelentkezését a Kincses Kolozsvár Egyesület a Kolozsvári Magyar Napokra, amelyet idén augusztus 19 -25. között rendez meg.

ESEMÉNY RÉSZLETES LEÍRÁSA

Tisztelt Igazgató Asszony!
Tisztelt Igazgató Úr!


A Kincses Kolozsvár Egyesület immár negyedik alkalommal szervezi meg a Kolozsvári Magyar Napokat augusztus 19-25-e között. A rendezvény keretében, az elmúlt évekhez hasonlóan, a múzeumoknak is bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, ahol standjaikon csütörtöktől vasárnap estig (augusztus 22-25-ig) interaktív foglalkozások keretében népszerűsíthetik tevékenységeiket.


Az első Kolozsvári Magyar Napok tervezésekor e programrész szervezését a Múzeumok Majálisa ihlette, és azzal a céllal kezdtük el a szervezést, hogy évől évre minél több erdélyi és magyarországi múzeum tevékenységét és kiadványait ismerhessék meg a résztvevők. Ugyanakkor nem titkolt szándékunk visszacsalogatni közösségünk tagjait a múzeumok világába.


Mellékelten küldjük a tavalyi rendezvényünkről készült fotóalbumot, melyben ízelítőt kaphatnak a Kolozsvári Magyar Napok hangulatából. Reméljük, a csatolt anyag felkelti érdeklődésüket és idén (is) hozzájárulnak a rendezvény színesebbé tételéhez.A technikai részletek megbeszélése végett várjuk mielőbbi visszajelzésüket: fekete_henriett99@yahoo.com


További információ:

www.magyarnapok.ro

kolozsvar@magyarnapok.ro
Üdvözlettel,
Gergely Balázs
főszervező


Kolozsvár, 2013. május 29.