belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
képzés: Installáljunk együtt Pont Itt!
Design, installáció, prezentációs technikák, látványterv, multimédia, látogatói térhasználat? Igen, erről mind-mind szó lesz a MOKK Kiállítás-rendezés A-Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában című továbbképzésén, melyet 2018. április 23. és június 14. között rendezünk meg Szentendrén neves oktatók közreműködésével. A képzésre április 9-ig várjuk a jelentkezéseket.
iskola - múzeum: Motivációs forgatagban a pedagógusokkal
Kiállítóstanddal voltunk jelen a hazai pedagógustársadalom egyik legnagyobb szakmai rendezvényén, a Pedagógus Expón. Megjelenésünknek külön apropót adott, hogy a Pedagógusok múzeumhasználati és múzeumpedagógiai módszertani alapképzés következő turnusát áprilisban indítjuk Szentendrén.
képzés: Kiállítás-rendezés A-Z-ig
Idén áprilisban is elindul a Kiállítás-rendezés A-Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában című képzésünk. Várjuk jelentkezését 2018.április 9-ig. Kattintson ide a részletekért!
Április 16 - 17.: Vedd át a stafétát! Mintaprojekt-konferencia a Skanzenben
A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt múzeumi komponensének mintaadó mintaprojektjei mutatkoznak be egy két napos szakmai konferencia keretében áprilisban.
EFOP 3.3.3.: Jó úton halad a Közös(tér)ségben mintaprojekt
Nagykörűn, Tiszasülyön és Besenyszögön személyesen tapasztalhattuk meg, hogy a szolnoki Damjanich János Múzeum mentorálásával milyen példaértékű mintaprojektet valósít meg a Vehiculum-Ház .
álláspályázat: Rendezvényszervezőt keresünk
Lehetőség szerint kulturális területen szerzett minimum 1 éves rendezvényszervezési tapasztalattal keresünk rendezvényszervező munkatársat. A pályázat benyújtási határideje: 2018.03.05.
Jelentkezzen most!: Már elérhetők a jelentkezési határidők és a jelentkezési felületek ingyenes képzéseinkre!
Ingyenes képzéseket indítunk kulturális szakembereknek és pedagógusoknak A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt keretében. Kattintson ide és tudja meg, hogy melyik képzésre milyen határidővel és milyen feltétellel jelentkezhet.
Múzeumi iránytű sorozat: Megjelent a Múzeumi iránytű 12. kötete!
Megjelent a Múzeumi iránytű sorozat legújabb kötete Digitális múzeum alcímmel. Rendelje meg most!
Nevezés március 26-ig!: A csúcson kell abbahagyni: utolsó tánckihívás, azaz Museum Dance Off 2018-ban
Immár ötödik alkalommal, s egyben utolsó ízben kerül megrendezésre a Museum Dance Off nevű nemzetközi múzeumi tánckihívás verseny, melyen tavaly a Herman Ottó Múzeum győzedelmeskedett táncos videójával.
továbbképzések 2018 első felében: 2018: mozgalmas képzési szezon és ingyenes továbbképzések a MOKK-nál
A Szabadtéri Néprajzi Múzeum igazgatóságaként Szentendrén működő szervezet 2018-ban közel húsz féle szakmai továbbképzés lebonyolítását tervezi. Tudjon meg többet az év első felében induló képzéseinkről.
efop 3.3.3. projekt: Kövesse a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt híreit
Február 1-én kezdetét vette a "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt. A legfrissebb projekthírekért IDE kattintson.
kiemelt projekt: Kövesse a Cselekvő közösségek projekt híreit
A „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” EFOP-1.3.1-15-2016-00001 projekt legfrissebb híreiért látogasson el a projekt honlapjára.
A mi múzeumunk - projekthírek: Tudjon meg többet projektünkről!
A "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" projekt keretében kutatások, módszertani fejlesztések, mintaprojektek, képzések és szakmai disszemináció az esélyegyenlőség szerepének növelése, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és a kulturális javakhoz való egyenlő hozzáférés lehetőségének megteremtése érdekében.
Cselekvő közösségek - Projekthírek: Kulturális közösségfejlesztés
Legyen képben, kövesse a "Cselekvő Közösségek - Aktív közösségi szerepvállalás" projekt híreit ide kattintva.
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
pályázatok: Pályázatfigyelő
Válogatás hazai múzeumokat érintő aktuális pályázati kiírásokból.
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!
E-learning: Ingyenesen elvégezhető továbbképzések
Tanuljon otthona kényelméből! Élvezze a távoktatás biztosította térbeli és időbeli szabadságot, és végezze el pedagógusoknak és múzeumi szakembereknek szóló tanfolyamainkat!