belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Oktatási csoport

 

MÚZEUMI ÉS KÖNYVTÁRI FEJLESZTÉSEK MINDENKINEK CÍMŰ PROJEKT:

Zádor Viktória

Oktatási csoport

Oktatási csoportvezető/Head of Education Programme

zador.viktoria@skanzen.hu

+36 30 411 4933

Andragógusként végeztem az ELTE PPK-n, több mint 10 éve dolgozom felnőttképzési területen. Munkám során lehetőségem van részt venni a múzeumi szakembereknek és a pedagógusoknak szóló szakmai továbbképzések tervezésében, kidolgozásában, előkészítésében és lebonyolításában is. Kedvelem a kreativitást igénylő feladatokat. Szeretem a múzeumi környezetet mint munkahelyet, de szabadidőmben is gyakran járunk múzeumba a családommal.

 

Kertész Lilla

Képzések

E-learning oktatásszervező / E-learning Programme Organizer

kertesz.lilla@skanzen.hu

+36 30 322 3673

Mérnökinformatikusként végeztem, jelenleg e-learning oktatásszervezőként dolgozom. Munkám során igyekszem a már megszerzett tudásomat, tapasztalataimat beépíteni az e-learning rendszer fejlesztésébe, egyéb felmerülő informatikai feldatokba. Szabadidőmben utazom, kirándulok és sportolok.

Feladatok: online jelentkezések kezelése, indikátorok kezelése, képzések aktualizálása a honlapon, adminisztrációs rendszer felügyelete, tanúsítványok kiállítása, e-learning felület karbantartása.

 

Danyi Nikolett

Képzések

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

danyi.nikolett@skanzen.hu

+36 30 322 3357

Ének-magyar szakos pedagógus,valamint közművelődési szakember végzettséggel rendelkezem. Jelenleg oktatásszervezőként dolgozom, a képzések folyamatában a szervezéstől a megvalósításon át, az adminisztratív teendőkben egyaránt részt veszek, szeretem a munkafolyamatokat az elejétől a végéig átlátni. Örülök, hogy munkám során hiteles szakmai múzeumi szakemberekkel találkozhatok, akik inspirációt adnak a napi munkám során is.
Szeretek olvasni, utazni, más kultúrákat megismerni. Egy népdalkör vezetője vagyok, valamint egy női kamarakórus tagja.
 
 

Sóber Anett

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

sober.anett@skanzen.hu

+36 30 322 4243

Andragógusként egyik fő célom, hogy hozzájáruljak a felnőttek művelődéséhez és fejlődéséhez kreatív, élménydús módon. Szeretek részese lenni a tanulási folyamatnak is, amikor mindenki tanul valamit a másiktól. Szabadidőmben is sok időt töltök múzeumokban és rengeteget kirándulunk a családdal.

Feladatok: képzések szervezése és bonyolítása, résztvevőkkel és oktatókkal kapcsolattartás, adminisztráció.

 

Pifkó Szeréna

Képzések

Oktatási asszisztens / Education Assistant

pifko.szerena@skanzen.hu

+36 30 271 9531

Művelődésszervezőként végeztem tanulmányaimat, jelenleg oktatási asszisztensként dolgozom, mely az adminisztratív teendők mellett, lehetőséget ad más munkakörökbe való betekintésre, besegítésre is. Szabadidőmben kultúrális bloggerként tevékenykedem, színházba, koncertekre járok.

Feladatok: szolgáltatások megrendelése, nyilvántartások vezetés, oktatásszervezés támogatása

 

Szikla Fruzsina

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

szikla.fruzsina@skanzen.hu

+36 20 417 0345

Idegenforgalmi és szálloda szakán Ökoturizmus szakirányon közgazdász, valamint kézi könyvkötő és pedagógus asszisztens végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően az élet több területére van rálátásom.Jelenleg oktatásszervezőként dolgozom, mely lehetőséget ad más munkakörökbe való betekintésre. Szabadidőmben foglalkoztatott az egészség, a természet és a környezettudat.


Feladatok: oktatásszervezés támogatása, képzések szervezése és bonyolítása, résztvevőkkel és oktatókkal kapcsolattartás, adminisztráció.

 

 

CSELEKVŐ KÖZÖSSÉGEK CÍMŰ PROJEKT:

 

Czigler Éva

Oktatási csoport

Oktatási csoportvezető/Head of Education Programme

czigler.eva@skanzen.hu

+36 70 456 9291

Rendszerszervezői, menedzser szakmérnöki diplomával rendelkezik. A Műszaki Könyvkiadó felelős szerkesztőjeként minőségügyi szakkönyvek kiadásával foglalkozott. A TÜV Rheinland Akadémián oktatási irodavezetőként, osztályvezetőként a képzések szakmai fejlesztésért, az akkreditációk biztosításáért, a kiemelt partnerek kezeléséért felelt. Hazai és európai uniós projektekben, többek között a Diplomamentő Programban projektvezetőként, a GINOP 6.1.2-15 projektben a szakmai csapat tagjaként tevékenykedett. Jelenleg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ Cselekvő közösségek projektjében képzési csoportvezető.
 
 

Csabán Tímea

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

csaban.timea@skanzen.hu

+36 70 456 9287

A szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán olasz és pedagógia szakon végzett, majd az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán okleveles andragógus diplomát szerzett. Jelenleg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ munkatársa oktatásszervező pozícióban.
 
 

Czuppon Lilla

Oktatási csoport

Oktatásszervező / Education Programme Organizer

czuppon.lilla@skanzen.hu

+36 70 455 6866

A Zsigmond Király Főiskolán Andragógia BA szakon művelődésszervezői szakirányon szerzett diplomát, jelenleg az ELTE PPK Neveléstudományi MA szakára jár, koragyermekkor szakirányra. A Magyar Nemzeti Múzeumban évekig önkénteskedett. Munkatapasztalatait főként az állami szektorban szerezte kulturális területen, mint rendezvény koordinátor.
 
 

Győri Viktória

Oktatási csoport

Oktatási asszisztens / Education Assistant

gyori.viktoria@skanzen.hu

+36 70 456 9439

Főiskolai tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán – Külgazdasági szakon folytatta. Korábban pályázatíróként és pályázati tanácsadóként dolgozott. Számos nyertes pályázatot (GOP, KMOP, TÁMOP) írt magyar kis- és középvállalatok számára. Európai uniós projektekben, többek között a TÁMOP-2.1.2 Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése című programban és a TÁMOP-5.3.8-11/A1 RÉV projektben tevékenykedett oktatásszervezőként. Jelenleg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ Cselekvő közösségek projektjében oktatási asszisztens.
 
 
 
Kérdés esetén keresse az oktatási csoport munkatársait!