belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Események

SZERDA

20

MÁRCIUS

CSÜTÖRTÖK

21

MÁRCIUS

PÉNTEK

22

MÁRCIUS

SZOMBAT

23

MÁRCIUS

VASÁRNAP

24

MÁRCIUS

HÉTFŐ

25

MÁRCIUS

KEDD

26

MÁRCIUS

SZERDA

27

MÁRCIUS

CSÜTÖRTÖK

28

MÁRCIUS

PÉNTEK

29

MÁRCIUS

SZOMBAT

30

MÁRCIUS

Örökség és identitás konferencia Kőszegen

Helyszín: Kőszeg

KEZDÉS
MÁRCIUS
PÉNTEK
23
BEFEJEZÉS
MÁRCIUS
HÉTFŐ
26

Jelenleg felsőoktatásban tanulók, vagy legfeljebb öt éve végzett szakemberek rövid CV-vel és a motivációjuk rövid megjelölésével pályázhatnak a kedvezményes napidíjas részvételre, melynek összege 50 € (15 500 Ft).

Határidő: 2018. március 4.

ESEMÉNY RÉSZLETES LEÍRÁSA

Az Interpret Europe nemzetközi hálózat idei konferenciája „Örökség és identitás” címmel kerül megrendezésre Kőszegen. A kulturális és természeti örökség bemutatásával foglalkozó szakmák meghatározó nemzetközi fóruma soha nem volt még annyira könnyen elérhető a magyar közönség számára, mint most.

Az esemény szervezési jogának elnyerésével 2018-ban elsőként hívhatja magyar tag - a Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete (KÖME) - „hazai pályára” a nemzetközi szakmát, a magyarországi résztvevők számára a korábbiaknál lényegesen kedvezőbb részvételi feltételekkel.

Az early bird jelentkezési határidő február 15-én lezárult, eddig több mint 30 országból közel 150 szakember regisztrált a konferenciára. Remek lehetőség nyílik ezáltal a hazai résztvevők számára, hogy nemzetközi kapcsolataikat bővítsék.

A rendezvény programját 85 előadás, prezentáció és workshop, valamint tucatnyi szakmai túra gazdagítja, amely olyan kiemelkedő örökségi helyszínek megismerésére és közös elemzésére ad lehetőséget, mint a Fertő / Neusiedlersee kultúrtáj világörökségi terület, a szombathelyi Iseum, a Pannonhalmi Bencés Apátság, Fertő-környéki tájházak és a Vasfüggöny határ menti emlékhelyei.

***

Szeretnénk elősegíteni, hogy a konferencia minél több diák és pályakezdő számára hozzáférhető legyen, ezért számukra ösztöndíj-lehetőséget hirdetünk.

Az ösztöndíj kedvezményes napidíjas részvételre ad lehetőséget, melynek összege 50 € (15 500 Ft). A napidíj magában foglalja a szakmai programokon és túrákon való részvétel költségeit, valamint napi két étkezést.

Pályázhatnak jelenleg felsőoktatásban tanulók, vagy legfeljebb öt éve végzett szakemberek rövid CV-vel és a motivációjuk rövid megjelölésével.

Határidő: 2018. március 4.
Az pályázókat március 6-ig értesítjük az eredményről.

A jelentkezéseket az iecon18@heritagemanager.hu emailcímre várjuk.

A konferencia részletes programja a http://www.interpreteuropeconference.net/programme oldalon olvasható.

A részvételi díjakról információ itt: http://www.interpreteuropeconference.net/practical/


A konferencia társszervezői a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete Kőszeg (Institute of Advanced Studies Kőszeg / iASK), ) valamint Kőszeg Város Önkormányzata.

Bővebb információ

Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete (KÖME)
Berecz Zsuzsa, KÖME, kommunikációs munkatárs
Email: zsuzsa@heritagemanager.hu

Bőczén Árpád, KÖME, konferencia menedzser
Email: arpad.boczen@interpreteuropeconference.net

A konferencia Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1928845440707885