belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Események

KEDD

20

JÚLIUS

SZERDA

21

JÚLIUS

CSÜTÖRTÖK

22

JÚLIUS

PÉNTEK

23

JÚLIUS

SZOMBAT

24

JÚLIUS

VASÁRNAP

25

JÚLIUS

HÉTFŐ

26

JÚLIUS

KEDD

27

JÚLIUS

SZERDA

28

JÚLIUS

CSÜTÖRTÖK

29

JÚLIUS

PÉNTEK

30

JÚLIUS

Nemzetközi szeminárium a felnőtt tanulás területén dolgozó szervezeteknek és intézményeknek

Kategóriák:szeminárium

Helyszín: online térben

Regisztráció:a regisztrációs időszak végetért!

KEZDÉS
NOVEMBER
KEDD
10
BEFEJEZÉS
NOVEMBER
CSÜTÖRTÖK
12

Az alacsony iskolai végzettségű felnőttek bevonása és munkaerőpiaci versenyképességük elősegítése céljából szervez online partnerkereső szemináriumot a ERASMUS+ MOBILITÁSI CSOPORT.

Az eseményre a  felnőttek alapkészségeinek és kulcskompetenciának fejlesztésével foglalkozó felnőtt tanulási központok, felnőttek iskolái, civil szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, szociális partnerek, közművelődési intézmények, vállalkozások, kutatóintézetek, illetve egyéb olyan szervezetek képviselőit várják, akik aktív szerepet vállalnak a felnőtt tanulási szektorban, és szeretnének Erasmus+ KA1 vagy KA2 pályázatot benyújtani a jövőben.

ESEMÉNY RÉSZLETES LEÍRÁSA

Partnerkereső szemináriumot szervez az ERASMUS+ MOBILITÁSI CSOPORT „Online contact making seminar on how to engage people with low educational background” címmel a felnőtt tanulás területén dolgozó szervezeteknek és intézményeknek.

Időpont: 2020.11.10-12.
Helyszín: online felület


A rendezvény munkanyelve: angol (B2-es nyelvtudás szükséges)

A partnerkereső szeminárium célja:

  • hogy lehetőséget teremtsen a különböző európai országok szervezetei számára, hogy hasonló érdeklődésű partnereket találjanak,
  • és olyan projektötletek kidolgozását segítse elő, amelyek a 2021-től induló Erasmus+ felnőtt tanulás területén megvalósíthatók.

 

A középpontban az alacsony iskolai végzettségű felnőttek bevonása és munkaerőpiaci versenyképességük elősegítése lesz. Emellett a felnőttek alapkészségeinek fejlesztésére és az Upskilling Pathways kezdeményezésre is hangsúlyt helyeznek.

A résztvevők köre: 

A felnőttek alapkészségeinek és kulcskompetenciának fejlesztésével foglalkozó felnőtt tanulási központok, felnőttek iskolái, civil szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, szociális partnerek, közművelődési intézmények, vállalkozások, kutatóintézetek, illetve egyéb olyan szervezetek képviselői, akik aktív szerepet vállalnak a felnőtt tanulási szektorban, és szeretnének Erasmus+ KA1 vagy KA2 pályázatot benyújtani a jövőben.

Várt hatások:

  • A résztvevők megismerik a célcsoport igényeit, és az alacsony iskolai végzettségű felnőttek érdekében hajlandók új bevonási módszerek kidolgozásán munkálkodni.
  • A résztvevők megismerik az Upskilling Pathways kezdeményezést, és tudatában lesznek a megvalósításban betöltött saját szerepüknek.
  • Jó gyakorlatok megosztása és összegyűjtése a területen.
  • Új partnerségek megalakulása európai szervezetek között a központi téma mentén.
  • Új projektötletek születése.

 

 

 

 

 Amennyiben szeretne részt venni ezen az ingyenes szemináriumon, kérjük, hogy regisztráljon a SALTO oldalon és töltse ki a regisztrációs lapot 2020.október 10-ig.

Kérdések esetén forduljon bizalommal Jakab Rékához a reka.jakab{kukac}tpf.hu e-mail címen!