belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

II. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó (2004)

Tisztelt Pedagógus Kolléga!

 

            A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma és a Magyar Természettudományi Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Múzeumok Mindenkinek Program keretében 2004. október 5-én megrendezésre kerülő Múzeumpedagógiai évnyitóra és szakmai rendezvényre, amelynek címe: 

Sikeres iskola – sikeres múzeum

A program helyszíne a Magyar Természettudományi Múzeum szeptemberben nyíló, új kiállítótere (Budapest, VIII. Ludovika tér 2-6.).

A résztvevő iskolák és múzeumok lehetőséget kapnak, hogy múzeumpedagógiai kínálatukat, programjaikat posztereken (70 X 100 cm) is bemutassák, valamint a programhoz kapcsolódva megrendezzük az I. Múzeumpedagógiai Expo-t, ahol a témához kapcsolódó ötleteket, vállalkozásokat, kiadványokat és termékeket mutatunk be, vásárlási lehetőséggel.

 

Program:

9.00- Regisztráció

10.00 Múzeumpedagógiai évnyitó

11.00 Az új kiállítótér és az időszaki kiállítások megtekintése

13.00 Ebéd

14.00-16.00 Konferencia a Múzeumok Mindenkinek Programról és a sikeres múzeum-iskola együttműködésről

 

A szakmai konferencia részvételi díja személyenként 1500.-Ft., amely összeget a mellékelt postai utalványon, illetve a helyszínen lehet befizetni. Kérjük, hogy a jelentkezési lapot szíveskedjen szeptember 20-ig elfaxolni a múzeumba a 1-303-6194-os számra. További információkkal, illetve a poszterkiállítás és az expo-ra való jelentkezéshez szükséges tudnivalókkal Beöreöndy Rita áll rendelkezésükre a 1-303-6193-es számon. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelentkezési lap visszaküldése a regisztráció, azaz a rendezvényen történő részvétel feltétele. A részletes programot a jelentkezési lap beérkezése után küldjük el a résztvevőknek. 

 

Kérjük, amennyiben van rá lehetősége, ezt a meghívót fénymásolva továbbítsa minden érdeklődő kollégának, hogy minél többen tájékozódhassanak az országos múzeumpedagógiai eseményről, és hozzájuthassanak a résztvevőknek kiosztandó, múzeumpedagógiai kiadványokat tartalmazó csomagokhoz.

Segítségét előre is köszönjük és reméljük, hogy üdvözölhetjük majd rendezvényünk látogatói között.

 

Budapest, 2004. július 8.

 

Amennyiben részt kíván venni a Múzeumpedagógiai évnyitón, kérjük, hogy az alábbi kitöltött űrlapot részünkre szeptember 20-ig faxon (303-6194) szíveskedjen visszaküldeni. Ez a regisztráció feltétele.