belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

A felnőttképzési módszertanokkal részletesebben foglalkozó írásunk itt olvasható.

Változatos módszertanok a MOKK képzésein (videóhírlevél X.)

A MOKK több, mint 10 éve szervez szakmai továbbképzéseket kulturális szakemberek és pedagógusok számára. Kurzusainkon igyekszünk változatos módszertanokat használni. A videó narrátorától, Zádor Viktória oktatási csoportvezetőtől megtudhatjuk, hogy képzéseinken gyakran alkalmazunk prezentációs vizsgagyakorlatot, csoportmunkát, jó gyakorlatok elemzését, projektmódszert, prezentációs technikákat, külső helyszíni látogatásokat és sok más hasznos módszert.

Andrási Kata kommunikációs szakember és tréner pedig a PR, kommunikáció és marketing képzésen alkalmazott interjú-szituációs gyakorlatról beszél. A résztvevők kamera előtt, élőben gyakorolják az interjúadást, a felvételt visszanézik és a tréner segítségével kielemezik, hogy a későbbiekben tudatosan javítsanak előadásmódjukon.

A videóhírlevél itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=QFUeLIw-YcA&list=PLdtjT-jXwNuqycbu_cCKfzcjC4O4e_O7L&index=10

 

Ha többet szeretne megtudni 2019 tavaszában induló ingyenes szakmai továbbképzéseinkről, böngésszen honlapunkon vagy facebook oldalunkon:
www.amimuzeumunk.hu/kepzesek/
https://www.facebook.com/amimuzeumunk/