belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
KOORDINÁTORKERESŐ
Bernáth Éva
Bernáth Éva
E-mail: bernatheva821@gmail.com
Telefon: +36 22 463 059
Megye (működési terület): 2016. december 31-ig működött a MOKK Fejér megyei múzeumi koordinátoraként.
Beosztás: múzeumpedagógus
Szakterület: múzeumpedagógiai foglalkozások, táborok kidolgozása, szervezése, lebonyolítása
Munkahelye: Hetedhét Játékmúzeum 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
Szakmai önéletrajz

Benráth Éva 2016. december 31-ig működött a MOKK Fejér megyei múzeumi koordinátoraként.

2009-ben részt vettem a MOKK Iskolabarát múzeumi környezet című képzésén, ahol a professzionális szervezés magával ragadott. Azóta lelkes híve vagyok a MOKK programjainak, rendezvényeinek.
Székesfehérváron a különböző múzeumokban dolgozó múzeumpedagógusok összetartása nagyon jó, koordinátorként ezt a kört szeretném még tovább bővíteni, első körben Fehérvár közvetlen környezetében. Szerencsés helyzetben vagyok, mert lakóhelyem a Velencei-tóhoz esik közel, korábban dolgoztam a kápolnásnyéki Vörösmarty Emlékházban és Gárdonyi Géza szülőházában is, ismerem a helyi aktív civileket, pedagógusokat, döntéshozókat. Célom a székesfehérvári és megyei múzeumok még jobb megismertetése a környező települések pedagógusaival, a múzeumpedagógiai foglalkozások népszerűsítése.
Remélem, hogy koordinátori tevékenységemmel munkahelyem, a Hetedhét Játékmúzeum hasznára is lehetek. Az itt látható Moskovszky-gyűjtemény és Réber László munkáit bemutató állandó kiállítás létrehozásában is részt vettem, azóta folyamatosan fejlesztjük, építjük magunkat – például a TÁMOP 3.2.8-as pályázatban is részt vettünk, és gondolkodunk további pályázati lehetőségekben is. Már csak ezért is vonzónak tartom a koordinátori képzés tapasztalatcserén alapuló programjait, egymás megismerését, segítését.


Végzettség

múzeumpedagógus

Oktatói tevékenység

Publikációk

Társadalmi tevékenység

Szakmai elismerés
Kérdése van?

NÉV

E-MAIL

AZ ÖN KÉRDÉSE

Kérjük, jelölje a mellékelt lehetőséget.

ELKÜLD