belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Betűméret:

A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek c. projekt keretében ingyenesen elvégezhető továbbképzésekért IDE kattintson

 

 

 

Képzések

 

A szakemberképzés a MOKK korábbi és jelenlegi programjaiban is kiemelt szerepet játszik.

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum 2008-ban a hazai múzeumok között elsőként lett az Akkreditációs Testület által minősített akkreditált felnőttképző intézmény.

A 2013-as LXXVII. törvény változásának következtében a 1/2000 NKÖM (1.4.) rendelet alapján a kultúráért felelős miniszter által akkreditált, tanfolyam jellegű szakmai továbbképzéseket szervezünk.  A pedagógusoknak szóló képzéseink emellett PAT akkreditációs eljáráson is keresztülmennek, a képzés résztvevői kreditpontokat kapnak a képzés elvégzéséért.

Gyakorlatorientált kurzusaink a legújabb módszertani fejlesztéseink eredményeit adják át, előadóink neves hazai szakemberek. 2017-től kiemelt európai uniós projektjeink keretében újabb ingyenes képzésekkel bővült képzési palettánk.

Igény esetén egyedi tematika szerint kidolgozott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk.

A korszerű tudásátadást szem előtt tartva nem csak tantermi formában, hanem e-learning felületen is elérhetőek bizonyos képzéseink. 

 

Képzéseink célja

Célunk, hogy a legkorszerűbb elméleti ismeretek megismerése mellett olyan gyakorlati tudásra is szert tegyenek hallgatóink, amelyet a munkájuk során hasznosítani tudnak. A kompetencia alapú oktatás számára sokkal több lehetőség rejlik a múzeumokban, mint amit ma az oktatási intézmények kihasználnak. Képzéseink további szándéka, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a pedagógusokat és a múzeumi szakembereket, hogy mindkét fél felfedezze az együttműködés kölcsönös előnyeit.

Akkreditált továbbképzések pedagógusoknak és kulturális (közgyűjteményi illetve közművelődési területen dolgozó, illetve kulturális örökséggel foglalkozó) szakembereknek

 

Pedagógusoknak szóló képzéseink 2018-ban:

           (A pedagógusok továbbképzési rendszerében 30 pontot ér)

           (A pedagógusok továbbképzési rendszerében 30 pontot ér)

 

Kulturális területen dolgozó, ill. múzeumi szakembereknek szóló képzéseink 2018-ban:

 

Önkormányzatok munkatársainak, köztisztviselőknek szóló képzésünk:

 

A képzésekkel kapcsolatos bővebb információkért kattintson az adott képzés nevére.

Tekintse meg aktuális képzési katalógusunkat!

IDE kattintva érdeklődjön az oktatási csoport munkatársainál!

 

Élvezze a távoktatás nyújtotta szabadságot!

Otthona kényelméből szeretné továbbfejleszteni tudását? Nincs ideje napokon keresztül továbbképzéseken ülni? Tudjon meg többet az e-learning képzési formáról!

Olvasásra ajánljuk:

Olvassa el, mit teszünk annak érdekében, hogy képzéseinket a legmagasabb szinten kínáljuk!