belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Események - Archívum
Dátum
KERESÉS

Múzeumi távlatok webinárium-sorozat 7.: Múzeum és hozzáférés

Múzeumi távlatok webinárium-sorozat 7.: Múzeum és hozzáférés

Helyszín: online

Dátum:2021. május 06.

A Pulszky Társaság alapításának 30. évfordulója nemcsak a visszatekintésre, hanem a múzeumok jelenéről és jövőjéről való párbeszédre is alkalmat teremt.

 

A Múzeumi távlatok című webináriumsorozat célja, hogy a szakma aktuális kérdései, a múzeumi paradigma változásai, az intézmények átalakuló működési lehetőségei és a társadalmi kihívásokra adott múzeumi válaszok kapcsán nyitott kerekasztal-beszélgetésekben vitassuk meg tapasztalatainkat.

 

A kerekasztal-beszélgetésbe regisztrációt követően online platformon lehet bekapcsolódni. Az egyes alkalmakra az azokat megelőző napig lehet regisztrálni. A webináriumok tervezett maximális létszáma 100 fő.

 

A teljes webinárium-sorozatról itt olvashat.

Részletek
 →
IX. Országos és V. Nemzetközi Múzeumandragógiai ONLINE Konferencia (2021)

IX. Országos és V. Nemzetközi Múzeumandragógiai ONLINE Konferencia (2021)

Helyszín: online

Dátum:2021. május 10. - 2021. május 11.

Regisztráció:a regisztrációs időszak végetért!

Az idei évben Szombathelyről jelentkezik a Múzeumandragógiai Konferencia, ezúttal online közvetítés teszi lehetővé a múzeumi szakma képviselői számára a bekapcsolódást.

 

Részletes program 

 

Online regisztrációs felület ITT érhető el

Regisztrációs határidő: 2021. május 6. 24:00 óra

Férőhelyek száma: 100 fő

A szekcióülésekre a szervezők az első 100 regisztrált jelentkezőnek tudnak részvételt biztosítani a regisztráció sorrendjének megfelelően. Ez alól kivétel az "Érdek- és értékrendek múzeumi szakmacsoportok között" szekció, ahol ez a korlát 25 fő. A regisztráció lezárását követő napokban emailen keresztül erősítik meg a szervezők a részvételi szándékot és megküldik a Zoom belépéshez szükséges adatokat.

 

Azon érdeklődők, akik a 100 férőhelyen felül regisztráltak, a Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület Youtube csatornáján keresztül tudják követni a  konferencia plenáris előadásait és a kerekasztalbeszélgetést.


 

Az angol nyelvű program és a felhívás a nemzetközi szekcióban való részvételre itt érhető el!

Részletek
 →