Warning: Undefined array key "recaptcha_challenge_field" in /home/fdojaclk/public_html/_mokkskanzen/script/form201410.php on line 22

Warning: Undefined array key "recaptcha_response_field" in /home/fdojaclk/public_html/_mokkskanzen/script/form201410.php on line 23

Warning: Undefined variable $return_str in /home/fdojaclk/public_html/_mokkskanzen/script/form201410.php on line 137
VI. ORSZÁGOS MÚZEUMPEDAGÓGIAI KONFERENCIA - Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ
belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Regisztráció

SZERETHETŐ MÚZEUM

VI. ORSZÁGOS MÚZEUMPEDAGÓGIAI KONFERENCIA

EGER, ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA

A regisztráció lezárult.

Időpont: 2014. november 5-6.

Helyszín: Eszterházy Károly Főiskola (Eger, Eszterházy tér 1.)

A konferencia részletes programja itt olvasható.

Regisztrációs határidő: 2014. október 29. éjfél.

A szakmai konferencia teljes részvételi díja 4400 Ft, mely magában foglalja a konferencia mindkét napján való részvételt és a büfét a konferencia helyszínén, valamint az első napon egy ebédet és egy vacsorát és a Varázstorony megtekintését, majd a második napon, a konferenciát követően az Egri vár és a Gárdonyi Géza Emlékmúzeum megtekintését. A szállás önköltséges, a részvételi díj nem tartalmazza. A szállásfoglalást kérjük egyénileg intézni.

Szálláslehetőségek:

Hotel E*Stella **Superior tanszálloda

Tourist Motel, Eger

Amennyiben a konferencia mindkét napjára jelentkezik, kérjük, hogy a következő két bekezdést hagyja figyelmen kívül.

A részvétel díja a konferencia első napjára, november 5-ére 3400 Ft, mely magában foglalja a konferencián való részvételt november 5-én és a büfét a büféebéddel együtt a konferencia helyszínén, valamint a Varázstorony megtekintését és a vacsorát.

A részvétel díja a konferencia második napjára, november 6-ára 1000 Ft, mely magában foglalja a konferencián való részvételt november 6-án és a büfét a konferencia helyszínén, valamint a konferenciát követően az Egri vár és a Gárdonyi Géza Emlékmúzeum megtekintését.


A részvételi díjat kérjük átutalni legkésőbb október 30-ig a Szabadtéri Néprajzi Múzeum számlaszámára: (10032000-01425176-00000000). Október 30. után beérkező banki utalás esetén, kérjük, hogy hozza magával a konferenciára az átutalást igazoló bizonylatot.

Utaláskor a közleményében kérjük feltüntetni: Eger, konferencián résztvevő neve

Számlaigény esetén kérjük, hogy az utalás annak az intézménynek a számlaszámáról érkezzen, amely a számlát fogja kapni.

További információ:

Káldy Mária: kaldy.maria@sznm.hu
Kajári Gabriella: szeretheto.muzeum@gmail.com

Amennyiben intézményéből többen is részt vesznek a konferencián, kérjük egyénenként, külön-külön regisztráljanak.

Regisztrációja akkor lesz sikeres, ha Ön kitöltötte a kötelező mezőket, és az Ön által megadott e-mail címre megérkezik a visszaigazoló e-mail üzenet az Ön által megadott adatokkal, valamint október 30-ig beérkezik a Szabadtéri Néprajzi Múzeum bankszámlájára a részvételi díj.

Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával regisztrációjának visszaigazolását, mellyel igazolni tudja, hogy a megadott határidőn belül jelentkezett az eseményre.

A konferencia második napján, november 6-án kerül sor a szerethető múzeum témához kapcsolódó jó gyakorlatokat bemutató 10 perces prezentációk megtartására. Az előzetes jelentkezéseket a prezentáció rövid összefoglalójával együtt 2014. október 20-ig kérjük a szeretheto.muzeum@gmail.com e-mail címre elküldeni. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a beérkezett szinopszisok közül kiválasszák azokat, amelyet bemutatásra kerülnek a konferencián.

KÉRDŐÍV

Kedves konferencia-résztvevő! Az alábbi rövid kérdőívvel a Szerethető múzeum konferencia témájával kapcsolatos előzetes ismereteket, elképzeléseket szeretnénk összegyűjteni. A kérdőív kitöltése mindössze 5 percet vesz igénybe, de nagy segítség a szervezők számára. Köszönjük, hogy megosztja velünk gondolatait! A válaszadás önkéntes és anonim. A kérdőív itt tölthető le.