belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Közönségprogramok,
kiállítások
Múzeumpedagógiai foglalkozások
RÉGIÓK
DÁTUM
KATEGÓRIÁK

ÉV

HÓNAP

NAP

KIÁLLÍTÁSOK
FELNŐTT ÉS CSALÁDI PROGRAMOK
KERESÉS
február 16-ig Múzeum egy bőröndben: hordozható mikro múzeumok?
A Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában a Múzeum egy bőröndben c. kiállításon történelmi eseményeket ábrázoló gyermek és ifjúsági rajzok, valamint hordozható mikro múzeumok a Paderborni Egyetem művészetpedagógia szakos hallgatóitól.
Szavazás: január 14. és 27. között: Versenyben a Ludwig Múzeum az év legjobb kortárs művészeti tárlata díjért!
A Permanens Forradalom. Mai ukrán képzőművészet című válogatást is jelölték a Global Fine Art Awards díjra a kortárs képzőművészet a II. világháború után kategóriában.
2019. március 31-ig: Hálózati ábrák és avantgárd folyóiratok
A Kassák Múzeumban látható tárlat az 1920-as avantgárd folyóiratok nemzetközi viszonyrendszerét szemlélteti hálózati ábrák elemzésével.
2019. január 21-ig: Rejtett történetek a Műcsarnokban
Természethez való visszatérés, az öngyógyítás, valamint az elveszett kozmikus teljesség és a spiritualitás keresése - a kiállítás fókuszában az életreform-mozgalmak és a művészetekre gyakorolt hatása.
Idesereglik, ami tovatűnt : Balatonszárszó, József Attila Emlékház
A tragikus sorsú költő életének utolsó időszakát felidéző, és abból visszatekintve az egész életműnek emléket állító kiállítás szerelemvágyról, szenvedésről, halálról, mégis minden korosztály számára befogadhatóan.
A kvanyamák, a mbunduk és a mvilák világa egykor és ma: Magyar László nyomában
Kiállítás Magyar László dunaföldvári kötődésű Afrika-kutató nyomában, aki a XIX. sz.- ban bejárta a mai Kongó jelentős részét.