belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Múzeumi iránytű 14.1

 Múzeumi iránytű 14.1

Kiadványunk újabb betekintést nyújt a múzeumpedagógia iránt érdeklődők számára. A hazai múzeumok és közoktatási intézmények múzeumpedagógiával foglalkozó jeles szakembereinek írásai olvashatók a kötetben.  A tanulmányok közvetítése által megismerhetők a múzeumokban zajló pedagógiai szakmai munka titkai, valamint ötletek meríthetők a módszertani leírásokból, programokból, az elméleti szakemberek pedig a múzeumpedagógia fejlődésének több évtized óta tartó folyamatának leírását és képes dokumentumait olvashatják, nézhetik e könyv lapjait forgatva. A kötet közreadásával egyik fő célunk a hazai felsőoktatási intézményekben múzeumpedagógiai képzésben résztvevő hallgatók számára szakmai segítségnyújtás a további munkához, valamint a múzeumi közművelődésben dolgozó szakemberek tájékoztatása az eredményekről, s végül, de nem utolsó sorban a széleskörű olvasótábor informálása.

Rendelje meg most a Múzeumi Iránytű 14.1. kötetét!

Rendelési igényét jelezze az alábbi megrendelőlap kitöltésével és a mokk.skanzen@skanzen.hu e-mail címre való elküldésével. A kötet ára 2.200 Ft + postaköltség.

A megrendelőlap itt tölthető le.

 

Szerzők: Csillag Veronika, Foghtűy Krisztina, Győry Hedvig, Holmár Zoltán, Jáky-Bárdi Bogáta, Kósi Anita, Környei Ágota, Némethné Nagy Viktória, Polgár Mónika, Várnainé Balogh Beáta, Víg Károly, Vincze Józef

Szerkesztette: dr. Foghtűy Krisztina, Kesik Gabriella

Lektor: Prof. dr. Selmeczi Kovács Attila

Olvasószerkesztő: Dr. Bereczki Ibolya, Vári Csilla

Angol fordítás: Andrikó Katalin, Tóth Attila

Sorozatszerkesztő: Dr. Bereczki Ibolya, Nagy Magdolna

Felelős kiadó: dr Cseri Miklós

Arculatterv : Takács Benedek és a Múzeumi Oktatási és Módszertani Közponz

Tördelés: Bazsó Gábor

 

Nyomdai munkálatok: Prospektus Nyomda, Veszprém

A kötetet a Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ forgalmazza (http://mokk.skanzen.hu/).

Print ISBN 978-615-5123-65-8/ISSN 2060-9957

Online ISBN 978-615-5123-65-5/ISSN 2559-9402