belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Oktatásszervezők képzése (online)

Időpont: 2021.06.15. 

Óraszám: 8 óra

Képzési forma: online (online prezentáción keresztül zajló, gyakorlati munkára alapozott interaktív képzés)

Résztvevők létszáma: 8 fő

Célcsoport: a projekt keretében a szlovák múzeumi szakembereknek képzéseket szervező oktatásszervezők, akiknek  a kiállításrendezés képzés illetve a két kompteneciafejlesztő workshop lebonyolításához szükséges a képzésszervezési ismeretek elsajátítása.
 
Tematika: A képzés során általánosságban bemutasásra kerül az oktatásszervezés folyamata a tematika kidolgozástól a lebonyolításon keresztül a képzés lezárásáig. A képzés kitér a felnőttképzés és a felnőtt tanulás sajátosságaira, és hogy ezek miként befolyásolják a képzések tervezését és szervezését. Áttekintjük, hogy jellemzően milyen kompetenciák szükségesek az oktatásszervezői feladatok ellátásához.  A résztvevők elkészítik egy választott képzés tematikáját és a képzés lebonyolításához feladatlistát állítanak össze. Szó lesz arról, hogy milyen adminisztráció szükséges a képzések dokumentálásához, a minőségbiztosítási rendszer kialakításához. 
 
A képzés teljesítése: A képzés online vizsgával zárul, a MOKK a képzés elvégzését igazoló tanusítványt állít ki.
 
A képzés részvételi díja: a képzésen való részvétel ingyenes a pályázati támogatásnak köszönhetően.
 
A képzésre a Határokon átívelő partnerség építése a jövő múzeumaiért című projekt keretében kerül sor, mely az Interreg Szlovákia – Magyarország Együttműködési Programnak köszönhetően valósul meg az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 177.968,40 EUR összköltségvetésből.
 

További információ:

MOKK oktatási csoport
kepzes.mokk@skanzen.hu