belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

A nyitóeseményről sóló beszámolónk itt olvasható.

A mi múzeumunk - Múzeumok a pedagógusokért országos körút (videóhírlevél VII.)

„Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című, EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú kiemelt projekt múzeumi komponensének keretében megvalósuló szakmai tevékenységekről, azok rövid és hosszútávú eredményeiről a projekt időtartama alatt videó hírlevelek formájában is beszámolunk.

Múzeumok a pedagógusokért címmel

21 állomásból álló országos rendezvénysorozat vette kezdetét 2018. szeptember 10-én a Petőfi Irodalmi Múzeumban a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című, EFOP-3.3.3.-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú projekt „A mi múzeumunk” című múzeumi komponenséhez kapcsolódóan.

A hazai múzeumi szféra fejlesztését megvalósító projekt pedagógusokat támogató eredményeit és fejlesztéseit, kiemelten a Múzeumi à la carte adatbázist 2 fővárosi és 19 vidéki helyszínen bemutató körút 2018. szeptember 10. és október 12. között valósul meg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) és a múzeumi koordinátori hálózatának szervezésében.

A videóban Nagy Magdolna projektmenedzser, a MOKK megbízott igazgatója és Sóki Diána, a Petőfi Irodalmi Múzeum múzeumpedagógusa, egyben a MOKK egyik budapesti múzeumi koordinátora nyilatkoznak a projektbemutató körúttal, a nyitórendezvénnyel és a múzeumpedagógiai adatbázissal kapcsolatban

A VIII. videóhírlevelünk itt érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=PFluapR_xTU&list=PLdtjT-jXwNuqycbu_cCKfzcjC4O4e_O7L&index=8