belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Betűméret:

A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek c. projekt keretében ingyenesen elvégezhető továbbképzésekért IDE kattintson

 

Továbblépés aktuális képzéseinkhez

Továbblépés az e-learning képzési felületre

 

Képzések

Az első hazai múzeum, amely akkreditált felnőttképzési intézmény lett

Magyarországon a Szabadtéri Néprajzi Múzeum volt az első múzeum, amely megkapta az akkreditált felnőttképzési intézmény minősítést 2008-ban!

A 2013-as LXXVII. törvény változása következtében a 1/2000 NKÖM (1.4.) rendelet alapján kultúráért felelős miniszter által akkreditált, tanfolyam jellegű szakmai továbbképzésekeket szervezünk.

Képzéseink célja

Célunk, hogy a legkorszerűbb elméleti ismeretek megismerése mellett olyan gyakorlati tudásra is szert tegyenek hallgatóink, amelyet a munkájuk során hasznosítani tudnak. A kompetencia alapú oktatás számára sokkal több lehetőség rejlik a múzeumokban, mint amit ma az oktatási intézmények kihasználnak. Kïépzéseink további szándéka, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a pedagógusokat és a múzeumi szakembereket, hogy mindkét fél fedezze fel az egyïütműködés kölcsönös előnyeit.

Akkreditált továbbképzések pedagógusoknak és múzeumi, közművelődési szakembereknek

Tekintse meg aktuális képzéseinket!

Élvezze a távoktatás nyújtotta szabadságot!

Otthona kényelméből szeretné továbbfejleszteni tudását? Nincs ideje napokon keresztül továbbképzpseken ülni? Tudjon meg többet az e-learning képzési formáról!

Olvasásra ajánljuk:

Olvassa el, mit teszünk annak érdekében, hogy képzéseinket a legmagasabb szinten kínáljuk!