belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Social media kampányunk a projekt kapcsán

2022. június 20. és 26. között, a Múzeumok Éjszakája hetében a Miért dolgozol múzeumban? című egyhetes Facebook kampánnyal hívjuk fel a múzeumi szakma és a kultúrakedvelők figyelmét a 2022. június 30-án záruló Határokon átívelő partnerség építése a jövő múzeumaiért című projektre.

A projekt 2021 márciusában az Interreg Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretében indult. Célja szlovák és magyar múzeumi szakemberek tudáscseréje, továbbképzése, a kulturális intézmények közötti együttműködések erősítése, illetve új, országhatárokon átnyúló múzeumi szolgáltatások fejlesztése volt. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) konzorciumi vezetésével, valamint a Kassa Megyei Önkormányzat (Kosicky Samosprávny Kraj) és a K13 – Kassai Kulturális Központok (K13 – Kosické Kultúrne Centrá) együttműködésével valósult meg 16 hónap alatt, 177968 euró európai uniós forrásból az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

A projekt során elért eredményeket és a tapasztalatcsere során szerzett élményeket összefoglaló kampányvideónk itt tekinthető meg:

 A kampányt felvezető rövid videók pedig itt érhetők el: