belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Adventi ajándékkészítő workshopok a Skanzenben

Izgalmas, tartalmas gasztro és szépészeti workshopokkal készülünk az adventi időszakban, ahol a résztvevők kézműves ajándékokat készíthetnek szeretteik számára, vagy saját maguk örömére.

 

Az adventi időszakban készülődünk, hangolódunk az ünnepekre, és igyekszünk minél több időt tölteni szeretteinkkel. Közös sütés-főzés, ünnepi dekoráció elkészítése, vagy épp meglepetés ajándékkészítés a szívünknek kedves és fontos embereknek. A legszemélyesebb ajándék mindig a kézzel készített, melybe szívünket, lelkünket és időnket is beleadjuk.

Ehhez szeretnénk most mi is hozzátenni egy kicsit. A Skanzenben az adventi hétvégéken többféle kézműves, ajándékkészítő workshopot is szervezünk, izgalmas gasztronómiai és szépészeti témákban. A tartalmas workshopok során csupa olyan minőségi terméket készítünk, melyek tökéletes kézzel készített meglepetések lehetnek a fa alá. Minden ajándék, ami nálunk készül, finom, illatos, kézzel készített és egyedi. A jó hangulatú közös alkotás pedig még örömtelibbé teszi az ünnepi készülődést.

A workshopok minimum 8 fővel indulnak, a maximum létszám pedig 15 fő – ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni, nehogy beteljenek a helyek!

A workshopok helyszíne a Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) területén található Őrház.

kép leírása
 

Időpontok és workshop témák:

  • december 2., szombat 10-13 óra - Mézeskalács házikó összeállítás és dekorálás + habcsók készítés
  • december 2., szombat 14-17 óra - Ehető és iható ajándékok készítése és ünnepi csomagolása (tojáslikőr, citromos-levendulás keksz, mézeskalács lekvár, házi ketchup, provence-i fűszerolaj)
  • december 3., vasárnap 10-13 óra - Mézeskalács házikó összeállítás és dekorálás + habcsók készítés
  • december 3., vasárnap 14-17 óra - Ehető és iható ajándékok készítése és ünnepi csomagolása (gyömbérszörp, mini püspökkenyér, hagymalekvár, csokoládéöntet, provence-i fűszerolaj)
  • december 9., szombat 10-13 óra – Fürdőbomba-, szappan- és fürdőtea/fürdősó készítés és ünnepi csomagolás
  • december 10., vasárnap 10-13 óra – Fürdőbomba-, szappan- és fürdőtea/fürdősó készítés és ünnepi csomagolás

 További részletek a skanzen.hu honlapon, itt érhetők el.

kép leírása