belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Tanulmányút Észtországba a Cselekvő Közösség projekttel augusztus végén

A Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás (EFOP-1.3.1-15-2016-00001) projekt négynapos tanulmányutat szervez Észtországba (Tallinn és Tartu).

Az utazás időpontja: 2019. augusztus 26-29.
Utazás: repülővel és vonattal

A tanulmányútra a kulturális intézmények, szervezetek dolgozóit, valamint azokat az önkormányzati képviselőket várjuk, akiknek munkájában fontos szerepet kap a közösségfejlesztés, a kulturális esélyegyenlőség, és akiket érdekel a kulturális intézmények közösségi alapú (társadalmiasított) működtetése.

A pályázaton, a projekt szabályainak megfelelően, nem vehetnek részt azok, akik Pest megyében vagy Budapesten laknak illetve dolgoznak, továbbá azok, akik már korábban részt vettek a projekt által szervezett valamelyik külföldi tanulmányúton.
A résztvevők Tallinn és Tartu kulturális intézményeivel ismerkedhetnek meg az út során. A résztvevőknek az összes szakmai programon jelen kell lenniük.
Az utazás összes költségét (szállás, utazás, tömegközelekedés, 1. nap estétől 4. nap reggelig teljes ellátás, múzeumi belépők, biztosítás) a projekt biztosítja.

Tanulmányút Észtországba a Cselekvő Közösség projekttel augusztus végén

Program: https://drive.google.com/file/d/1umFypHpe_8zPVLWugH5INQHckc2uqshU/view

A részletes program ide kattintva tölthető le.

A részvétel feltételei:
1. A regisztrációs felület kitöltése
2. Egy útibeszámoló (megadott terjedelemben és szempontok alapján) az utazást követő 12. napig (szeptember 10-ig) való elküldése
3. Utazási szerződés feltételeinek elfogadása, az aláírt példányok visszaküldése.

A jelentkezés határideje: 2019. július 29. (hétfő) 12:00
A tanulmányút résztvevőit a "Jelentkező szakmai motivációi"-- kérdésekre adott válaszok alapján választja ki a bíráló bizottság.
Értesítés: 2019. augusztus 02.
Kérjük, csak az nyújtsa be a jelentkezését, aki a megadott időpontban biztosan tudja vállalni az utazást.