belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
Október 28-ig lehet regisztrálni!: XI. Országos Múzeumpedagógiai Konferencia
Legyen részese november 4-én és 5-én a múzeumok és a játék kapcsolódási pontjait körüljáró szakmai eszmecserének. Regisztráljon október 28. hétfő 16 óráig, és játsszunk együtt Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeumban!
Már megrendelhető!: Sokszínű múzeumpedagógia
A hazai múzeumok és közoktatási intézmények múzeumpedagógiával foglalkozó jeles szakembereinek írásai olvashatók a Foghtűy Krisztina és Kesik Gabriella által szerkesztett kötetben.
nemzetközi pályán: Dijontól, Brightonon és Frankfurton keresztül Tartuig
Idén ősszel több nemzetközi szakmai konferencián is a figyelem középpontjába kerülnek a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” projekt „A mi múzeumunk” című múzeumi komponensének fejlesztései.
Múzeumi iránytű sorozat: Megvásárolható a Múzeumi iránytű 12. kötete!
Rendelje meg most a Múzeumi iránytű sorozatunk Digitális múzeum című 12. kötetét.
programajánlók a fesztivál idejére: Múzeumok Őszi Fesztiválja 2019
Szeptember 23-tól elstartol a 14. Múzeumok Őszi Fesztiválja! Hétről hétre megsúgjuk, hol, mikor, milyen programra érdemes külön is odafigyelni.
A mi múzeumunk - projekthírek: Tudjon meg többet projektünkről!
A "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" projekt keretében kutatások, módszertani fejlesztések, mintaprojektek, képzések és szakmai disszemináció az esélyegyenlőség szerepének növelése, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és a kulturális javakhoz való egyenlő hozzáférés lehetőségének megteremtése érdekében.
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!