belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

FELHÍVÁS (2018): SZENZÁCIÓS ÖRÖKSÉGÜNK – a kultúra

2018. október 1. és november 11. között zajló Múzeumok Őszi Fesztiválja országos rendezvénysorozat 6 héten át tartja az érdeklődés középpontjában a múzeumokat.

A 13. Múzeumok Őszi Fesztiváljához kapcsolódóan játékokat hirdettünk.

A játékok nyereményeként szeretnénk bemutatni, hogy milyen színes a múzeumi szakemberek palettája, milyen változatos eszközök és kiadványok kapcsolódnak az egyes helyszínekhez.

Az Ön muzeális intézményében is született olyan kiadvány, ami egy család számára hasznos lehet?

Ha igen, akkor kérjük, kapcsolódjon Ön is felhívásunkhoz és küldjön az intézményükhöz kapcsolódó könyveket (mesekönyv, szakácskönyv, történelmi regény, útikönyv stb.). A beérkező könyvekből könyvcsomagokat állítunk össze, melyet a nyeremények sorsolásakor közzé teszünk a Múzeumok Őszi Fesztiválja hivatalos- és facebook oldalán, valamint a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ hivatalos felületén, ezzel bemutatva és népszerűsítve kiadványaikat és megköszönve felajánlásukat.

 

Kérjük, hogy a könyveket november 7-ig juttassák el címünkre: Szabadtéri Néprajzi Múzeum 2000 Szentendre, Sztaravodai út 75. BALOGH ENIKŐ nevére címezve.

A gyűjtés megkönnyítése érdekében az országos koordinátori hálózat tagjai október 29-én szakmai napra érkeznek a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba, így ha ezt megelőzően felveszik velük a kapcsolatot (elérhetőség: http://mokk.skanzen.hu/koordinator-kereso.html), és átadják nekik a kiadványokat, úgy ők egyfajta futárként eljuttatják Szentendrére felajánlásaikat.

 

További információ:

Balogh Enikő

kommunikációs és rendezvényszervező munkatárs

Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ.

+36 70 682 54 90

e-mail: balogh.eniko@skanzen.hu

www.oszifesztival.hu

FELHÍVÁS: SZENZÁCIÓS ÖRÖKSÉGÜNK – a kultúra