belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Kedvezményes előfizetési lehetőség a Pulszky Egyesület tagjai számára!

Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület felhívását tesszük közzé:
 
 
Tisztelt Tagtársaink!

Értesítjük Önöket, hogy az Arcanummal folytatott egyeztetésünk eredményeként a Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület tagjai számára a szolgáltató szeptember elején kedvezményes előfizetési lehetőséget kínál.

Az Arcanum Digitális Tudománytár folyamatosan bővülő adatbázisa tudományos- és szakfolyóiratok, heti- és napilapok, valamint lexikonok és tematikus könyvgyűjtemények legjavát nyújtja digitalizált formában előfizetőik számára, és ezek hozzáféréshez nyújtunk most kedvezményes lehetőséget.

A jelenlegi 30.000 forintos éves előfizetést a Pulszky Társaság aktív tagsággal rendelkező, tagdíjat fizető tagjai kedvezményes áron, 15.000 forintért válthatják meg, abban az esetben, ha a Társaság tagjai közül legalább 200 fő jelentkezik a jelen megadott űrlapon.
 
Amennyiben nem rendezte még a 2021. és/vagy 2022. évi tagdíját, 10200830-32323599-00000000 számlaszámunkra szeptember 5-ig megteheti.

Ha tagdíja rendezett, Önnek nem kell mást tennie, mint megadni a szükséges adatokat 2022. szeptember 7-ig a lenti jelentkezési linken. Másnap, szeptember 8-án az Arcanum munkatársai küldenek Önnek egy e-mailt, amely tartalmazza a kedvezményes linket.

Fizetés csak bankkártyával lehetséges a linken keresztül. (Sikertelen fizetés esetén érdeklődjön a bankjánál.) Amennyiben már rendelkezik hozzáféréssel, a hosszabbítás automatikusan a lejárati időtől történik.

Jelentkezés ide kattintva.   

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 7.

Üdvözlettel,
 
Dr. Bereczki Ibolya
elnök

Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület
1146 Budapest, Vajdahunyadvár
Postacím: 1463 Budapest, Pf. 925.