belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Bővebben az eFestival-ról itt olvashat.

További információk a Felhasználóbarát Honlap Minősítésről itt találhatók.

Díjat nyert a honlapunk

A mokk.skanzen.hu weblapot a Magyar Tartalomipari Szövetség és az Informatika a Társadalomért Egyesület 2013. november 6-án az eFestival versenyen III. helyezéssel jutalmazta a Kultúra/Kulturális örökség/Turizmus kategóriában.

Ezzel együtt a honlap jogosult a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére.

A szakmai zsűri a mokk.skanzen.hu honlapnak megadta a Felhasználóbarát Honlap Minősítést is.

A Felhasználóbarát Honlap Minősítés egy szakmai elismerés és minőségi pecsét azon honlapok részére, amelyek segítik a felhasználkókat és fogyasztókat, hogy könnyebben, átláthatóbban, biztonságosabban jussanak információkhoz, szolgáltatásokhoz.

A zsűri a honlap értékelésénél kiemelte a színvonalas tartalmat, a sokféle szempontból történő kereshetőséget, a felhasználóbarát felületet, az eseménynaptár megoldását, az a la carte hasznosságát a pedagógusoknak és a nagyközönségnek, valamint a naprakészségét azáltal, hogy a múzeumok maguk tölthetik és frissíthetik az adataikat, továbbá, hogy a honlap mobiltelefonon is kereshető, és akadálymentesített verzióban is elkészült.

A honlap megrendelője a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Képzési Központ, a fejlesztője pedig a Grafcom Média Kft.

oklevél

eFestival díjátadó gála
Magdó Emil, a Grafcom Média Kft. ügyvezetője