belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Gazdára várnak a Nagy Rajzolás 2013 díjak!

Szervezőként részt vett a Nagy Rajzolásban a Múzeumok Őszi Fesztiváljához kapcsolódva? Regisztráljon a Big Draw-ra december 6-ig, mutassa be, milyen eseményt szervezett, és nyerje meg az Drawing Inspiration Award-ok egyikét.

Gazdára várnak a Big Draw 2013 díjak!

A nemzetközi kampányhoz csatlakozó szervezőknek tehát december 6-ig regisztrálniuk kell programjukat a Kampány a Rajzolásért honlapján, amennyiben részt kívánnak venni a Nagy Rajzolás díj elnyeréséért induló nemzetközi versenyen, ahol a leginkább innovatív események szervezőit jutalmazzák a Drawing Inspiration Awards elismerő díjakkal és pénzjutalommal.

Az itt elérhető linken lehet regisztrálni.

Az Alkossunk együtt! - Nagy rajzolás témakört választó és Nagy Rajzolást szervező múzeumoknak szóló korábbi felhívásunk itt olvasható.

A díjakra 2013. december 6-ig lehet majd az eseményről készített dokumentáció elküldésével pályázni. A magyar szervezőknek is érdemes versenybe szállni és regisztrálni, majd jelentkezni a pályázatra, hiszen az eddigi díjazottak között már magyar szervezet neve is megtalálható. A Campaign for Drawinghoz korábbi években csatlakozott magyar múzeumokról itt olvashat.

A korábbi évek nyertes projektjeiről pedig itt érhető el további információ:

http://campaignfordrawing.net/the-big-draw/museums-and-galleries