belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Márciusban EFOP-3.3.2-16 projektindító napokat szervez az EMMI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett alábbi felhíváshoz kapcsolódóan, projektindító napokat szervez:

EFOP-3.3.2-16

Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért

A rendezvények időpontjai és tervezett helyszínei:

 • · 2018.03.01. Budapest
 • · 2018.03.06. Pécs
 • · 2018.03.08. Miskolc

A projektindító nap célja, hogy segítséget nyújtson a konstrukció kedvezményezettjeinek a projektek megvalósításához kapcsolódó szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében. A rendezvényen többek között az alábbi témákban tartunk előadást:

 • · felhívásban foglalt szakmai elvárások
 • · pénzügyi elvárások, szabályozások, közbeszerzés
 • · a nyilvánosság tájékoztatásával kapcsolatos kötelezettségek, arculati elemek
 • · az Elektronikus Pályázói Tájékoztató Felület (EPTK) használata
 • · illetve egyéb hasznos információk a sikeres projektmegvalósításhoz kapcsolódóan.

A jelentkezéseket kizárólag az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni. Kérdéseit, melyekre választ vár a rendezvény keretében, előre is felteheti az online jelentkezési lapon, melyet itt talál:

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP: http://download.esza.hu/doc/download.asp?id=IMIAGC

Az űrlap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy, vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, még egyszer meg kell nyitni a fenti hivatkozást, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni. A jelentkezéseket a kérdésekkel együtt az alábbi időpontokig várjuk:

 • · Budapest - 2018. február 14. 12:00 óra
 • · Pécs - 2018. február 19. 12:00 óra
 • · Miskolc - 2018. február 21. 12:00 óra

A projektindító nap pontos helyszínének címét, illetve az előzetes részletes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek, a jelentkezés lezárását követően.

A rendezvény teljes körű lebonyolítását az EMMI EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság Ügyfélszolgálati és Arculati Osztálya végzi, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak kizárólag az internetes űrlap felületén, és a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket Projektindító napunkon.

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA

EU FEJLESZTÉSEK VÉGREHAJTÁSÁÉRT FELELŐS

HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG

INFRASTURKTÚRA ÉS ALLOKÁCIÓS FŐOSZTÁLY

H-1134 BUDAPEST, VÁCI ÚT 45/C
TEL: 061-273-4250

E-MAIL: eukommunikacio@emmi.gov.hu

www.szechenyi2020.hu