belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol
karrier: Pénzügyi vezető munkatársat keresünk projektünkbe
A Szabadtéri Néprajzi Múzeum az Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek című, EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú kiemelt projekt keretében Pénzügyi vezető munkatársat keres 2000 Szentendre, Sztaravodai úti telephelyén történő, heti 40 órás munkavégzésre.
efop 3.3.3. projekt: Kövesse a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt híreit
Február 1-én kezdetét vette a "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú projekt. A legfrissebb projekthírekért IDE kattintson.
ingyenes képzések: Képzések az EFOP 3.3.3. projekt keretében (előzetes)
A projekt keretében múzeumi szakemberek és pedagógusok számára dolgozunk ki akkreditált továbbképzéseket. A 2017. szeptemberétől induló képzésekre már most várjuk az előjelentkezéseket.
EREDMÉNYHIRDETÉS: Őszi Kék-Őszi Kép alkotópályázat nyertesei
A Múzeumok Őszi Fesztiváljához kapcsolódva kiírt alkotópályázatra összesen 109 rajz és 8 videó érkezett be 25 tanintézményből. Ide kattintva megtekinthetők a nyertes alkotások.
Móra Ferenc adósa vagyok - interjú Lipták Máriával
2017-ben Móra Ferenc-díjat vehetett át DR. CSIZMAZIÁNÉ LIPTÁK-PIKÓ MÁRIA, a szegedi Móra Ferenc Múzeum Közművelődési Osztálynak nyugalmazott osztályvezetője, a Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ múzeumi koordinátora kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként. Ebből az apropóból készítettünk vele mélyinterjút.
Gratulálunk!: Káldy Mária kapta a Múzeumpedagógiai Életműdíjat!
A mi múzeumunk - projekthírek: Tudjon meg többet projektünkről!
A "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" projekt keretében kutatások, módszertani fejlesztések, mintaprojektek, képzések és szakmai disszemináció az esélyegyenlőség szerepének növelése, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és a kulturális javakhoz való egyenlő hozzáférés lehetőségének megteremtése érdekében.
Cselekvő közösségek - projekthírek: Új munkatársakat keresünk
OKTATÁSI ASSZISZTENS és SZAKMAI ASSZISZTENS pozíciókba várjuk új munkatársak jelentkezését a "Cselekvő Közösségek - Aktív közösségi szerepvállalás" projektbe.
hálózat: Múzeumi koordinátori hálózat
Országos lefedettség és információáramlás megyeszerte működő múzeumi koordinátoraink révén.
pályázatok: Pályázatfigyelő
Válogatás hazai múzeumokat érintő aktuális pályázati kiírásokból.
múzeumi a'la carte: Múzeumi foglalkozást vagy kiállítást keres?
Válasszon a Múzeumi a'la carte-kínálatából! Adatbázisunk a magyar múzeumok aktuális kiállításait és múzeumifoglalkozás-kínálatát tartalmazza, mobiltelefonon is kereshető formában. Próbálja ki Ön is!
képzés: Válogasson akkreditált továbbképzéseink közül!
Folyamatosan lehet jelentkezni pedagógusoknak, és közgyűjteményi szakembereknek szóló akkreditált szakmai továbbképzéseinkre!
Tudástár: Tudástár
Szakmai kiadványoktól kezdve, a jó gyakorlatokat bemutató dolgozatokon át a tájékozódást segítő szakirodalmi ajánlóig mindent egy helyen megtalál!
E-learning: Ingyenesen elvégezhető továbbképzések
Tanuljon otthona kényelméből! Élvezze a távoktatás biztosította térbeli és időbeli szabadságot, és végezze el pedagógusoknak és múzeumi szakembereknek szóló tanfolyamainkat!