belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Felhívás – Online múzeumi tartalmak a digitális oktatás támogatására című igényfelmérő kérdőív

Pedagógusoknak szóló igényfelmérő kérdőívünkre 2020. március 25-ig vártuk a válaszokat.  Köszönjük a kérdőív kitöltését, a válaszok összesítésével készült elemzés itt érhető el, a felmérésről készült teljeskörű jelentés pedig itt tölthető le!

 

Tisztelt Pedagógus Kolléga!

A Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, mely a szentendrei Skanzen, azaz a Szabadtéri Néprajzi Múzeum egyik igazgatóságaként működik, 2006-os fennállása óta a múzeumok és az iskolák közötti együttműködések kiépítéséért és erősítéséért fejti ki sokrétű tevékenységét.

A jelenlegi rendkívüli helyzetben pedig azon dolgozunk fokozott erőkkel, hogy a hazai muzeális intézmények minél hatékonyabban járulhassanak hozzá a digitális oktatásra történő átálláshoz, a gyakorlati életben jól hasznosítható élményalapú múzeumi tartalmaikkal támogathassák a határozatlan időre új helyzetbe került pedagógusokat és tanulókat.

Kérjük, szánjon néhány percet az Online múzeumi tartalmak a digitális oktatás támogatására című igényfelmérő kérdőívünk kitöltésére, és járuljon hozzá aktívan Ön is ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetben a múzeumok által nyújtható digitális múzeumi tartalmak a legoptimálisabban módon segíthessék a távoktatást, ezáltal az Ön munkáját is.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://forms.gle/EaGETARGhsZ2bRXZ8

A kérdőívet kérjük, hogy 2020. március 25-ig szíveskedjen kitölteni. A kérdőíveket anonim módon kezeljük az adatvédelmi irányelveknek megfelelően.

Közreműködését előzetesen is köszönjük!

 

Szentendre, 2020. március 19.

 

dr. Bereczki Ibolya sk.
ágazati feladatokért felelős főigazgató-helyettes
Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Nagy Magdolna sk. 
mb. igazgató
Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ