belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Határokon átívelő ingyenes programok a láthatáron

Hamarosan meghirdetünk több olyan rendezvényt, amely remek lehetőségek kínál szlovák és magyar múzeumi szakemberek kapcsolatépítésére, egymás jó gyakorlatainak megismerésére, szakmai ismeretátadásra. A részvétel mindhárom programon ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A programokon tolmácsolás segíti a szakemberek kommunikációját. 

Az online formában, 2022. március 21-22-re tervezett Múzeumi közönségfejlesztés workshop célja a látogatóközpontú szemlélet fejlesztése, felkészítés a hatékony közönségfejlesztési stratégia kidolgozására, a látogatókutatás és látogatókra vonakozó adatgyűjtés módszereinek bemutatása.

A szintén online formában, 2022. március 23-24-re tervezett Múzeumi szakemberek kompetenciafejlesztése című workshop célja kompetenciafejlesztés az időmenedzselés, projekt menedzselés, problémakezelés, döntéshozás, tárgyalás, stresszkezelés témakörökben.

További információ a worksopokról és előzetes jelentkezés a zador.viktoria@skanzen.hu e-mail címen és a honlapunkon

Előkészítés alatt áll egy négynapos nemzetközi tanulmányút, amelyen szlovák és magyar múzeumi szakemberek közösen vehetnek részt. A program célja a szlovák és magyar múzeumi jó gyakorlatok megismerése, szakmai kapcsolatépítés, tapasztalatcsere. A programban elsősorban a Kassa megyei, az Észak-Magyarország régió, továbbá a budapesti és környéki múzeumok meglátogatása szerepel. A rendezvény tervezett időpontja 2022. május 24-27. A részletes programot és a jelentkezési felületet áprilisban tesszük közzé honlapunkon.