belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Pótjelentkezés a Budapesti Corvinus Egyetemen Kulturális turisztikai menedzser továbbképzésére

A képzés indítását indokolja, hogy a kulturális és turisztikai szektor jelen kihívásainak kizárólag a legmagasabban képzett szakembergárda képes megfelelni, olyan tudatos stratégia mentén, amely jóval túllép az eddig megszokott eljárásokon, és a tudatos márkaépítést magabiztosan alkalmazza.

A képzés keretében modern, piacképes és globálisan használható tudást kapnak a hallgatók. A képzésben a szakma neves előadóitól nemcsak elméleti, hanem gyakorlati ismereteket is elsajátíthatnak, hazai és nemzetközi projekteken keresztül ismerhetik meg a kulturális turizmus trendjeit, kiemelt hangsúlyt fektetve a rendezvény- és fesztiválszervezés elméleti és gyakorlati aspektusaira.

A képzés keretében végzettek alkalmasak lesznek a települési- és intézményi kulturális szervezetek – ezen belül kiemelten kastélyok, várak, múzeumok, színházak, koncerttermek, művelődési házak, továbbá különböző kulturális rendezvények, mint fesztiválok, kiállítások, valamint települési önkormányzatok és TDM szervezetek – menedzseri feladatainak ellátására.

A képzés két féléves, levelező munkarendben zajlik. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 430.000 Ft/félév

Kiemelkedő lehetőséget jelent, hogy a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal együttműködve az első félévre tandíjkiváltó ösztöndíjat biztosítunk, így tandíjat fizetni a hallgatóknak csak a második félévre, 2023 szeptemberében kell.

További nagyszerű lehetőség, hogy 10% kedvezményt biztosítanak a tandíj árából, amennyiben egy munkahelyről minimum három fő beiratkozik a képzésünkre, így a tandíj 390.000 Ft/fő/félév.

 

A képzéssel kapcsolatban bővebb információ elérhető a honlapon, a képzésre jelentkezni ide kattintva lehet.