belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Szakmai rendezvények idén ősszel a MOKK szervezésében

Bár a nagyobb létszámú események, így a szakmai konferenciák és rendezvények tervezése és szervezése idén a vírushelyzet miatt nehezített pályának számít, de a MOKK az eddigi hagyományokat követve  szeptemberben és novemberben is készül egy-egy szakmai rendezvénnyel. Ismerje meg, mikor, hol és milyen témában várjuk a szakmai közönséget és már most mentse el naptárába a dátumokat.

Terveink és reményeink szeptember utolsó hétfőjén, 28-án budapesti helyszínen tartjuk meg a 18. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitót, melyen a Múzeumpedagógiai Nívódíjak és a Kiváló Múzeumpedagógus elismerés átadását követően idén első alkalommal történik meg a Családbarát múzeum minősítések átadása. A díjátadó eseményt az idei évben is szakmai konferencia követi, ezúttal a családbarát múzeumi működés témájához kapcsolódva Múzeumi családi „kirakós” címmel.

Minderről további, folyamatosan frissülő információ az alábbi linken érhető el:

https://mokk.skanzen.hu/2020070618-orszagos-muzeumpedagogiai-evnyito

Az Országos Múzeumpedagógiai Évnyitót megelőzően szeptember 26-án a Magyar Nemzeti Múzeum szervezésében megrendezésre kerülő Majális másképp – Múzeumi ReStart szakmai napon reményeink szerint sokan figyelemmel követik az általunk koordinált Közösségi Múzeum elismerések átadó ünnepségét.

Az idei év rendkívüli történéseire reagálva „Múzeum minden körülmények között - Digitális megoldások a múzeumi ismeretátadásban” címmel szervezzük meg november 9-10-én a Petőfi Irodalmi Múzeumban a PIM együttműködésével a 12. Országos Múzeumpedagógiai Konferenciát.

Bővebb információ ezzel kapcsolatban az alábbi linken érhető el:

https://mokk.skanzen.hu/2020070712-orszagos-muzeumpedagogiai-konferencia

 

Kövesse a rendezvényeinkkel kapcsolatos frissülő információkat a MOKK honlapján és Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/SZNM.MOKK