belépés
hírlevél
regisztráció
szakértőnk válaszol

Ezt is fenntartjuk: múzeumi koordinátori hálózat

 

Rendezvények

A Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek című projekt fenntartási időszakának keretében 2022. őszén is számos rendezvényt szerveznek koordinátoraink önkéntes munkában, hiszen továbbra is fontos, hogy összekötő kapocsként működjenek a muzeális és az oktatási intézmények valamint a MOKK között, és a 2020. október végén lezárult projektben kifejlesztett módszertanokat minél több múzeumi szakember és pedagógus megismerhesse és használja.

Tatabányán Óvodapedagógusok napja programot szervezett Vereckei András, Komárom-Esztergom megyei múzeumi koordinátorunk, a Keresztény Múzeum múzeumpedagógusa.

Fehér Györgyi Komárom-Esztergom megyei múzeumi koordinátorunk, a Duna Múzeum múzeumpedagógusa pedig Esztergomban tartott Iskola a múzeumban címmel helyi szakmai napot.

Székely Ágnes Heves megyei múzeumi koordinátor, az MTM Mátra Múzeum múzeumpedagógusa Gyöngyösön szervez Pedagógusok napja rendezvényt.

Koordinátori megyei szakmai napra készül Szekszárdon Fafkáné Simon Ildikó Tolna megyei múzeumi koordinátorunk.

Ezt is fenntartjuk: múzeumi koordinátori hálózat

Szakmai sikerek

A proekt fenntartási időszakában végeztt önkéntes munkán túl is büszkék lehetünk múzeumi koordinátori hálózatunk tagjaira.

Gratulálunk a koordinátori hálózat jelenlegi és egykori tagjainak a 2022. október 4-én a Skanzenben megtartott 20. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitón átvett elismeréseikhez.

Múzeumpedagógiai Nívódíjban részesült Szennai Skanzen Népi Múzsa – Iparművészeti szakmai gyakorlat a Szennai Skanzenben című programja, melyet Farkas Gergely, a Szennai Skanzen múzeumpedagógusa, Somogy megyei múzeumi koordinátorunk jegyez. 

Az ICOM Magyarország különdíját pedig a Néprajzi Múzeum Keep calm! Türelemüvegek című online programja nyerte el, melyet Söptei Eszter, a Néprajzi Múzeum múzeumpedagógusa dolgozott ki.

Ezt is fenntartjuk: múzeumi koordinátori hálózat Ezt is fenntartjuk: múzeumi koordinátori hálózat

A hálózatban Komárom-Esztergom megyei múzeumi koordinátorként hosszú évekig aktívan Kovács Éva Zsuzsanna pedig Kiváló Múzeumpedagógus Díjat vehetett át.

Ezt is fenntartjuk: múzeumi koordinátori hálózat

Bővebben az elismerésekről itt olvasható sajtóközleményünk.

 

Kapcsolódó cikkek
Ismerje meg koordinátori hálózatunk tagjait!